WAJZ is nu ZorgKwestie

Met niets meer dan passie voor het werk in de zorg en een hele bult motivatie startte ik, Victor, het ondernemersavontuur. Eerst nog samen met een compagnon onder een andere naam, maar na een aantal jaren scheidden de wegen en ging ik als eenmanszaak verder onder de naam WAJZ. Het werden hele drukke, maar vooral mooie jaren. Er is geen ‘baan’ denkbaar waarin je zoveel ervaring op kan doen in zoveel contexten als wat ik heb mogen ervaren in de afgelopen ruim 15 jaar werken vanuit mijn eigen onderneming. Het was en is een groot avontuur.

Wat klein en overzichtelijk begon met enkele opdrachtgevers is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed scala aan diensten voor tientallen opdrachtgevers. Bij sommige opdrachtgevers kom ik al meer dan 10 jaar. Het uitgangspunt is altijd geweest om het werk dat ik doe zo goed mogelijk te doen en het liefst nog beter dan dat. En om altijd alleen de dingen te doen waarvan ik weet dat ik een nuttige bijdrage kan leveren. Inmiddels is het team uitgebreid met Sharon en Linda. Zonder hen zou dit avontuur nooit zover gekomen zijn. We kregen teveel vragen om alleen te behappen. En met dit mooie team zijn we in staat te doen wat we het liefste doen.

WAJZ was toe aan de volgende stap en gaat verder onder de naam ZorgKwestie (als onderdeel van Bureau Kwestie bv). En die naam past precies bij wat we doen: ondersteunen bij kwesties die zich voordoen in de zorg.

Laatste nieuws

‘Het zit hier in de muren’

Effectief veranderen