Over jou

Wij werken met zorgmedewerkers die werken in een uitvoerende of seniorrol als groepsleider, persoonlijk of ondersteunend begeleider, gedragswetenschapper of manager. Zij zijn onderdeel van een team, en werken vaak op of voor een groeps- of dagbestedingslocatie.

Wil je meer weten of een afspraak inplannen? Mail of bel ons hier

Wat deze medewerkers met elkaar gemeen hebben is dat ze verder willen komen. Ze willen zich ontwikkelen in hun werk. Het zijn vaak sociale mensen die sfeer belangrijk vinden en het niet fijn vinden als er sprake is van een conflict of wanneer er iets broeit. Niet alleen omdat ze elkaar nodig hebben als het eropaan komt, maar ook omdat ze zich realiseren dat spanning een direct gevolg heeft voor het werk dat ze doen.

Wat de mensen met wie wij werken nog meer met elkaar gemeen hebben is dat ze zich verantwoordelijk voelen voor hun werk en hun cliënten of bewoners. Dat verantwoordelijkheidsgevoel is vaak groot en dat kan er soms voor zorgen dat ze over hun grenzen gaan. Zij begrijpen dat je in elke situatie zelf ook een bepaalde invloed hebt. Hoe groot of klein ook, verschillen ontstaan immers door en in de omgang met elkaar. Natuurlijk wijzen ze
soms juist naar de ander, maar ze staan uiteindelijk ook open voor een blik naar binnen. Ze hechten waarde aan gelijkwaardigheid en vinden het lastig als de een zich meer of belangrijker voordoet dan de ander.

Onze klanten zijn mensgericht én hebben hart voor de zorg.

Hieronder nemen we je wat specifieker mee in een aantal vragen die wij krijgen van begeleiders, managers en opleidingsadviseurs.